Număr record de posturi scoase la concurs de Spitalul Judeţean din Craiova

0
853

Spitalul Judeţean din Craiova încearcă să rezolve, măcar parţial, criza de personal cu care se confruntă de câţiva ani. Ieri, cea mai mare unitate sanitară din Oltenia a anunţat că scoate la concurs 51 de posturi de asistent medical şi 74 de infirmieră. În plus, se caută îngrijitoare, muncitori calificaţi şi brancardieri. Zilele acestea, unitatea sanitară organizează concurs şi pentru 14 posturi de medic.

spital 1În ceea ce priveşte posturile de asistent medical, cele mai multe – zece la număr – sunt pentru Secţia clinică ATI. Se caută şase posturi pentru Secţia Clinică neurochirurgie; două posturi  pentru Blocul operator III – Chirurgie I; trei posturi  pentru Serviciul de prevenire a infecţiilor asociate asistenţei medicale (epidemiologie); trei posturi  pentru Secţia Clinică medicină internă; două posturi  pentru Compartimentul de pneumologie; un post pentru Compartimentul de endoscopie bronşică; două posturi  pentru Compartimentul de arşi; două posturi  pentru Secţia clinică ortopedie; două posturi  pentru Blocul operator IV – Ortopedie; un post pentru Secţia clinică radioterapie; un post pentru Secţia clinică nefrologie; un post pentru Laborator radioterapie; cinci posturi pentru Laborator de radiologie şi imagistică medicală; două posturi  pentru Blocul operator VII- chirurgie pediatrică; şase posturi  pentru Ambulatoriul integrat; două posturi pentru Laboratorul de analize medicale.

Totodată, există un post vacant de Kinetoterapeut debutant în cadrul Secţiei clinice ATI şi cinci posturi de registrator medical debutant în cadrul Serviciului de evaluare şi statistică medicală.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 23 ianuarie 2017, de la ora 9.00, în timp ce interviul este programat în data de 25 ianuarie 2017, la ora 14.00. Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs până la data 11 ianuarie 2017, orele 15.00, la secretariatul comisiei de concurs – Serviciul RUNOS.

Sunt vacante 74 de posturi de infirmieră

spitalSpitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova are în vedere şi rezolvarea deficitului de infirmiere, în acest sens fiind scoase la concurs 74 de posturi. Printre acestea, un post de infirmieră debutantă pentru Secţia clinică diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice; două posturi pentru Secţia clinică reumatologie; două posturi  pentru Compartimentul clinic de medicină internă – Secţia clinică gastroenterologie; două posturi pentru Secţia clinică medicină internă; trei posturi pentru Compartimentul pneumologie; un post pentru Compartimentul oncopediatrie; două posturi pentru Secţia clinică recuperare, medicină fizică şi balneologie; două posturi pentru Secţia clinică chirurgie II; două posturi pentru Secţia clinică chirurgie III; un post  pentru Secţia clinică chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă; două posturi pentru Compartimentul pentru arşi; trei posturi pentru Secţia clinică chirurgie toracică; un post pentru Secţia clinică oftalmologie; două posturi pentru Secţia clinică ortopedie; patru posturi pentru Secţia clinică ORL copii; trei posturi pentru Secţia clinică urologie; două posturi pentru Secţia clinică chirurgie orală şi maxilo-facială; patru posturi pentru Secţia clinică cardiologie; cinci posturi pentru Secţia clinică neurochirurgie; două posturi pentru Bloc operator IV – ortopedie; două posturi pentru Bloc operator VI-  urologie; cinci posturi pentru Compartimentul clinic neurologie; opt posturi pentru Secţia clinică ATI; cinci posturi pentru Compartiment ATI copii; patru posturi pentru Compartiment dializă peritoneală şi cinci posturi pentru Compartiment prematuri.

Care sunt specialităţile în care se caută medici

La sfârşitul lunii trecute au fost scoase la concurs 14 posturi. Printre acestea, două posturi de rezident aflat în ultimul an de pregătire în specialitatea radiologie – imagistică medicală pentru Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală; un post de medic specialist în specialitatea radiologie – imagistică medicală pentru Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală; un post de medic specialist în specialitatea neurochirurgie pentru Secţia clinică Neurochirurgie; un post medic specialist în specialitatea oncologie medicală pentru Secţia clinică Oncologie medicală; un post de medic specialist în specialitatea pediatrie pentru Secţia clinică Pediatrie II; un post de medic specialist în specialitatea medicină de urgenţă pentru UPU-SMURD; trei posturi de medic specialist în specialitatea medicină de laborator pentru Laboratorul de analize medicale; un post de medic specialist în specialitatea cardiologie pentru Secţia clinică Cardiologie; un post de medic rezident aflat în ultimul an de pregătire în specialitatea cardiologie pentru Secţia clinică Cardiologie; un post de medic specialist în specialitatea medicină nucleară pentru Laboratorul de medicină nucleară; un post de medic specialist în specialitatea radioterapie pentru Laboratorul de radioterapie. De asemenea, au fost scoase la concurs două posturi de farmacist cu drept de liberă practică pentru Farmacia cu circuit închis.