Juve, o nouă remiză, Milan se poate distanţa

0
436

Juventus Torino a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Benevento, într-un meci din etapa a 9-a din Serie A. Au marcat Morata ’21 pentru Juventus şi Letizia ‘45+3 pentru Benevento. Campioana nu a pierdut până acum în campionat, dar are 4 victorii şi 5 egaluri şi este pe locul 5, cu 17 puncte. Milan se poate desprinde la 6 puncte în fruntea ierarhiei, dacă bate azi acasă pe Fiorentina.

După succesul istoric pe Anfield, în Champions League, Atalanta a fost învinsă, pe teren propriu, cu 2-0 de Verona.  Golurile au fost marcate de Veloso ’62 (p) şi Zaccagni ’83. În urma acestui rezultat, Atalanta ocupă locul 9, cu 14 puncte, la egalitate cu Napoli şi Lazio. Verona a urcat pe locul 6, cu 15 puncte. Lider este AC Milan, cu 20 de puncte (8 jocuri), echipă urmată de Inter Milano şi Sassuolo, cu câte 18 puncte, AS Roma (8) şi Juventus, cu 17 puncte fiecare.

Inter Milano a învins cu 3-0, în deplasare, pe Sassuolo. Vlad Chiricheş a marcat un autogol, apoi s-a accidentat. Alexis Sanchez a deschis scorul, iar Roberto Gagliardini (60) l-a închis.

Inter Milano este pe locul 2 în Serie A, cu 18 puncte, la 2 puncte de liderul AC Milan, în timp ce Sassuolo este pe poziţia a 3-a. Azi se joacă: Lazio Roma – Udinese, AC Milan – Fiorentina, Bologna – Crotone, Cagliari – Spezia şi Napoli – AS Roma, iar confruntările Torino – Sampdoria şi Genoa – Parma se vor disputa luni.