Alb-albaştrii sub lupă / Popov-Rocha-Măză-Bancu-Surugiu, cvintetul pierzător în Copou

0
38

craiovaCalancea – Fără vreo vină la goluri, a avut vreo două ezitări în repriza secundă, dar şi două intervenţii excelente, în situaţii grele.

Briceag – Evoluţie bună în ambele faze, a avut o centrare perfectă, cu dreptul, pentru Rambe, pe final.

Popov – Ne-a adus aminte de gafa din prima etapă, de la Severin, cu Pandurii, prin intervenţia de la penalty. Creţu nu avea viitor în acea fază. A mai alunecat de două ori de parcă se juca pe „Mihai Flamaropol”, dar probabil va juca în continuare. Se pare că unii fani au dreptate, Popov e pentru Mulţescu ce era Târnăcop pentru Cârţu.

Acka – N-a greşit, a fost destul de exact, şi-a asumat şi unele riscuri la ieşirile în bandă, pe un teren alunecos.

Vătăjelu – Meci bun, chiar dacă uneori a uitat să revină în apărare, însă efortul său a fost unul deosebit în bandă, unde a învăluit de multe ori, a preluat excelent. A avut şi o ocazie în repriza a doua, când a pătruns şi a tras din unghi, fiindcă nu a avut pentru cine centra.

Zlatinski – Evoluţie bună, deşi a fost singur în faţa apărării, a avut un travaliu deosebit şi o pasă excelentă la golul lui Băluţă. A fost aproape de gol la lovitura liberă din repriza secundă.

Ivan – Nu prea s-a implicat în joc, deşi multe mingi l-au căutat. Sato l-a blocat bine. Nu a avut nicio ocazie.

Băluţă – Cel mai bun jucător al Universităţii, nu doar pentru că a marcat. Extrem de activ până când a obosit, în ultimul sfert de oră. Execuţie excelentă la faza golului, a mai avut un şut periculos, în repriza secundă. Dacă mai lucrează la acest capitol, este jucător de naţională.

Nuno Rocha – Nu a mai dat un gol cam de când nu mai câştigase Iaşiul în Liga I. A ratat o ocazie imensă, probabil este cu gândul la plecare, fiind în ultimul an de contract.

Bancu – Sezon execrabil al celui care a fost cel mai bun jucător în stagiunea trecută. Schimbarea din minutul 40 a venit firesc, după ce pierduse toate mingile. De altfel, el a şi fost exclus din lot ieri, pe termen nelimitat, de antrenorul Mulţescu.

Măzărache – Prestaţie ridicolă per total. A început vârf şi a ratat o ocazie imensă de gol, iar când i s-a schimbat poziţia nu a mai contat în joc.

Rambe – Deşi mulţi l-au înfierat, nu a fost cel mai slab meci al lui, a deviat de câteva ori foarte bine pentru coechipieri. Aceştia l-au căutat cu multe mingi în ultima jumătate de oră, dar era greu să se impună între 2-3 fundaşi adverşi. A ratat o ocazie imensă pe final. Rambe are puţine lucruri în comun cu fotbalul, dar era singurul care se putea impune în jocul aerian.

Surugiu – În loc să aducă un plus şi să speculeze minutele acordate, a jucat la mişto. Mulţescu l-a preferat lui Manea, pe care l-a pedepsit pentru prestaţia din prima repriză cu Astra şi l-a lăsat în afara lotului, dar puşiul chiar merită forţat.