Ofiţer al IPJ Dolj premiat pentru un roman poliţist

0
159

Un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a fost premiat în cadrul Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a M.A.I., pentru un roman poliţist intitulat „Cercul Vicios”.      

La Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a avut loc, pe 26 noiembrie a.c., deschiderea Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a M.A.I. – ediţia a XVIII-a, ocazie cu care s-au oferit premii şi trofee din partea Editurii M.A.I. autorilor celor mai interesante lucrări prezentate la manifestare. În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, printre câştigători s-a aflat şi un poliţist craiovean, comisarul Dan Noţulescu, care a ocupat locul al II-lea, cu romanul poliţist „Cercul Vicios”.

Din  anul 2009, comisarul Dan Noţulescu activează în cadrul Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, unde desfăşoară activităţi de coordonare şi monitorizare, anterior acesta lucrând la compartimentul de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Craiova. Romanul „Cercul Vicios” este prima carte scrisă de ofiţerul craiovean, dar nu şi ultima, aşa cum a promis.