La handbal, SCM Craiova a smuls in extremis o remiză cu Zalăul

0
155

În etapa a 4-a a Ligii Florilor MOL, SCM Craiova a remizat pe teren propriu, în această dimineaţă, scor 20-20, la pauză 12-12, cu formaţia antrenată de Gheorghe Tadici, HC Zalău.

Punctul a fost unul smuls cu mare noroc de echipa din Bănie, care a fost condusă pe tot parcursul partidei din Sala Polivalentă. Oaspetele aveau trei goluri în plus cu cinci minute rămase din joc, iar Melanie Bak a transformat o aruncare de la 7 metri în ultimele secunde, pentru o remiză obţinută in extremis. De ziua sa (32 de ani), Cristina Zamfir-Burcea, soţia antrenorului principal, a fost a doua marcatoare a echipei din Bănie, cu 4 reuşite. Au evoluat pentru echipa antrenată de Bogdan Burcea: Dzukheva, Curmenţ, Chetraru (portari), Bak 8 goluri, Zamfir 4, Ţicu 3, Loken 2, Colac 2, Şelaru 1, Tudorică, Adespii, Andrei, Ţăcălie, Jipa, Nica.

După 4 runde, SCM Craiova are 8 puncte în clasament, iar în etapa viitoare joacă în deplasare cu Gloria Buzău, echipa care a câştigat Cupa României, în startul acestui sezon, învingând în finală pe CSM Bucureşti.