Urmărire prin Craiova pentru prinderea unui șofer fără permis

0
121

Polițiști craioveni au fost nevoiți să-l urmărească, în noaptea de joi spre vineri, pe șoferul unui Ferrari despre care știau că are permisul reținut și care a refuzat să oprească la semnalele acestora. Un echipaj de mascați ai IPJ Dolj a reușit să-l blocheze în trafic, tânărul fiind dus la Secția 3 Poliție Craiova unde i s-a întocmit al doilea dosar penal luna aceasta pentru conducere cu permisul suspendat.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, joi seara, în jurul orei 23.30, un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Craiova în timp ce efectua serviciul de patrulare, la intersecția străzilor Spania cu Împăratul Traian, a observat un autoturism Ferrari roșu, iar la volanul acestuia l-au recunoscut pe Mihnea Duțescu, de 26 de ani, despre care cunoșteau faptul că are permisul de conducere suspendat. I-au făcut semn să oprească, însă șoferul nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, astfel că s-a pornit în urmărirea acestuia pe străzile „Împăratul Traian”, „Tudor Vladimirescu”, „Anul 1848”, și din cauza faptului că acesta continua să circule cu viteză, s-a solicitat sprijinul și altor echipaje de poliție.

Astfel, s-a reușit blocarea autoturismului în cauză, pe strada „Unirii” din municipiu, de către un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj, șoferul fiind imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri. „Pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu permis suspendat”, a precizat agent-șef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj. Este al doilea dosar penal întocmit pe numele tânărului luna aceasta pentru conducere fără permis.