“U” Craiova – Qarabag 1-1, într-un amical în Austria

0
588

În cel de-al doilea meci de pregătire din stagiul pe care-l efectuează în Austria, Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, la Jenbach, cu campioana Azerbaidjanului, FK Qarabag.

Azerii au deschis scorul în minutul 18, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri executată de Ozobic. Andrei Ivan a egalat în minutul 35, profitând de o gafă uriaşă a portarului advers, care a ratat intercepţia la o minge lungă. Azerii au dominat partida şi au mai avut alte situaţii clare de a marca, în timp ce Ştiinţa s-a înghesuit în propria jumătate şi n-a reuşit să-şi creeze vreo ocazie de gol.

Universitatea Craiova a evoluat în formula: Pigliacelli (46 Lazar) – Vlădoiu (46 Conte), Papp (68 Brăşfăleanu), Screciu (46 Găman), Bancu (46 Vătăjelu) – Mateiu (46 Căpăţână), Creţu (46 Vînă), Gustavo (46 Nistor) – Baiaram (46 Câmpanu), Markovic (46 Koljic), Ivan (46 Danciu).

Cei de la FK Qarabag au disputat, tot azi, un alt joc amical, cu nemţii de la Holstein Kiel, scor 2-2, însă antrenorul Qurban Qurbanov a  păstrat echipa de bază pentru duelul contra Ştiinţei, respectiv: Mahamadalyiev – Vesovic, Medvedev, Medina, Cafarqulyiev – Qarayev, Ozobic, Almeida – Kady Borges, Wadji, Zoubir.

În prima partidă de verificare din stagiul din Austria, Universitatea învinsese cu 4-1 formaţia germană Arminia Bielefeld. În următoarele meciuri amicale din Austria, echipa antrenată de Laszlo Balint se va duela, pe 3 iulie, de la ora 12, la Wattens, cu nemţii de la Heidenheim (liga a doua germană), iar pe 6 iulie, de la ora 18, cu Al Duhail din Qatar.