Puştii nu s-au oprit decât la ultimul fluier, după ce a marcat şi portarul

0
76

Satelitul Universităţii a promovat în Liga a III-a, după ce a zdrobit-o şi în retur pe campioana Mehedinţiului, ultimul gol fiind marcat de portarul Popescu

Universitatea Craiova va avea din sezonul următor echipă şi în Liga a III-a. Satelitul n-a avut probleme în a elimina campioana Mehedinţiului, Pandurii Cerneţi, în barajul de promovare, scorul general fiind 12-0. Dacă pe”Extensiv” tinerii alb-albaştri au ratat enorm şi a marcat doar de 4 ori, pe arena „Termo” din Drobeta Turnu Severin porţia de goluri a fost dublată. Faţă de jocul tur, când prima reuşită a venit abia după o jumătate de oră, acum craiovenii au deschis scorul repede, încă din minutul 2, prin Sin, care a transformat o lovitură liberă de la 16 metri. Jurj a devenit golgheterul acestei duble de baraj, marcând de 3 ori în deplasare. Masivul atacant a făcut 2-0 după un sfert de oră de joc era 2-0, cu un șut imparabil de la 18 metri. O dată cu trecerea timpului, gazdele nu au mai făcut faţă din punct de vedere fizic, iar pe final alb-albaştrii s-au dezlănţuit. Intrat la Burlacu a înscris după ce a driblat patru adversari, Jurj a reuşit tripla, Cârstea a adus şi el un aport concret la victorie, iar cireaşa pe tort a pus-o potarul Laurenţiu Popescu, care a transformat un penalty în prelungiri.

Pandurii Cerneți – Universitatea II Craiova 0-8

Au marcat: Sin 2, Jurj 14, 72, 80, Burlacu 67, Georgescu 82, Cârstea 84, L.Popescu 90+2 (p.)

Stadion: Termo, spectatori: 800

Pandurii Cerneţi: Drăgan – Gheorghe Pele, Truşcă, Bejinaru (31 Ciolacu), Făget (69 Basarab), Petcu, Cârcioran (75 Vătuiu), Buşoi, Mătăsăreanu, Zamfir, Lăpădat (51 Fișic). Antrenor: Mădălin Lazăr.

Universitatea II Craiova: L. Popescu – Marcu (50 Ghincea), Ciocoteală, Avrămia, Gârbiţă (46 Burlacu) – Căpăţână, Iuga (69 Georgescu), Cârstea, Sin – Jurj, Manea. Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Arbitri: Nicolae Cătălin Botaş – Raul Constantin Ghiciulescu, Bogdan Gheorghioiu.