Fără Izvoranu pe final de sezon

0
249

Stoperul de 33 de ani şi-a reziliat contractul cu Universitatea, cei mai vechi jucători din lotul Craiovei sunt acum Ivan şi Vătăjelu

Silviu Izvoranu se bucura dupa golul marcat.
Silviu Izvoranu se bucura dupa golul marcat.

Deşi mai sunt şase etape de disputat din actuala stagiune, Universitatea Craiova s-a despărţit de Silviu Izvoranu, cel mai vechi jucător din lot. „Izvo” a debutat în alb-albastru în toamna anului 2013, într-un meci la Târgu Mureş, în care a fost eliminat pe final, el încasând un cartonaş roşu şi la ultima apariţie pentru Universitatea, la meciul de acasă cu FC Botoşani, din turul play-out-ului. În vârstă de 33 de ani, stoperul a marcat golul revenirii în Liga I, într-un meci disputat la Reşiţa şi încheiat 1-1. „Universitatea Craiova anunţă încetarea raporturilor contractuale cu Silviu Izvoranu. A fost unul dintre artizanii promovării Universităţii pe prima scenă” se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului. Stoperul a mai evoluat în carieră la Oţelul, FC Timişoara, Dinamo,  Universitatea Cluj. El a fost adus la Universitatea în 2013, după ce evoluase doi ani în Ucraina, la Volyn Luţk şi în vara lui 2014 a mai evoluat pentru o scurtă perioadă la CSM Rm. Vâlcea. În perioada petrecută la Universitatea, Izvoranu a marcat de trei ori. După plecarea lui Izvoranu, cei mai vechi jucători din lotul Craiovei sunt Andrei Ivan şi Bogdan Vătăjelu.

Altfel, s-a stabilit programul şi televizările etapei a 10-a din Campionatului Naţional Liga I. Astfel, partida dintre ACS Poli Timişoara şi Universitatea Craiova va încheia runda, urmând să se dispute luni, 9 mai, de la ora 20.30.