Un nou târg de adopții canine

0
378

Salubritate Craiova, prin Centrul de adopții canine Craiova, organizează duminică, 2 aprilie, în Piața „Mihai Viteazul”, începând cu ora 10:00, un nou târg de adopții canine. Astfel, 12 dintre cățelușii aflați în Adăpostul canin Craiova vor fi prezentați craiovenilor, care sunt invitați să îi cunoască, să socializeze cu ei și, mai ales, să îi ia acasă, pentru a le oferi un loc sigur, pe viață.

„Suntem bucuroși să anunțăm un nou târg de adopții canine, care le va oferi șansa craiovenilor să îi cunoască pe câțiva dintre cățelușii cazați la Adăpostul canin Craiova. Îi așteptăm pe locuitorii orașului să socializeze cu acești câini speciali și, mai ales, să le ofere o casă permanentă. Atât cățelușii care vor fi prezentați duminică, la târgul de adopții, cât și cei care sunt adoptați de la Adăpostul canin Craiova, vor pleca la noile lor case vaccinați, deparazitați, microcipați și sterilizați. Încercăm, prin aceste târguri, să facem lumea să conștientizeze importanța adopției canine, dar și a îngrijirii câinilor pe care oamenii îi au deja acasă, încercând să tragem, totodată, un semnal de alarmă împotriva abandonului canin”, a declarat directorul Salubritate Craiova, Mihai Butari.

Ulterior adopției, care este gratuită și se face în baza cărții de identitate, datele noului stăpân și ale câinelui adoptat vor fi trecute în RECS (Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân).

Târgului de adopții canine de duminică i se alătură și sponsorul Maxi Pet România, care va oferi câte un pachet-cadou fiecarei persoane care va adopta un cățeluș dintre cei 12. Acesta va conține un voucher de reducere în magazinul Maxi Pet, hrană umedă, o jucărie și snack-uri.