„Apa, esența vie a vieții” – masă rotundă la Grădinița „Elena Farago”

0
534

Grădiniţa cu program prelungit “Elena Farago” din Craiova a organizat, marți, 27 martie a.c., masa rotundă naţională “Apa, esența vie a vieții”. Organizatorii au precizat că educaţia ecologică este importantă pentru toate categoriile și trebuie să pornească de la premisa că apa este esența vie a vieții şi că fără apă nu există viaţă”, activitatea adresându-se atât copiilor, cadrelor didactice, cât şi comunităţii locale.

Masa rotundă naţională a fost coordonată de director. prof. Ştefan Elena Claudia, prof. Coşeran Dorina, prof. Tîrşogoiu Alina, prof. Mîndrilǎ Ecaterina, prof. Sprîncu Liliana Gabriela, prof. Postelnicu Eliza, prof. Niţă Corina şi prof. Tehei Carmen Nicoleta. La activitate a participat și prof. metodist Firescu Georgiana de la Casa Corpului Didactic Dolj, care a venit în sprijinul cadrelor didactice cu informaţii importante vizând activităţile de formare şi perfecţionare.

În deschiderea programului, preşcolarii au susţinut un program artistic, demonstrând că Grădiniţa P.P. “Elena Farago” promovează activităţile curriculare şi extracurriculare cu accent pe formarea unor comportamente şi atitudini ce vizează bunele practici educaţionale pentru o dezvoltare durabilă a învăţământului.