Impact fatal la Rojişte

0
209

Un craiovean în vârstă de 41 de ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie petrecut sâmbătă după-amiază, pe DN 55. Bărbatul, care circula de la Craiova către Bechet, între localităţile Rojişte şi Bratovoieşti a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit carosabilul, izbindu-se violent de un copac. Pompierii de la Descarcerare l-au scos din maşina în care rămăsese prins, medicii de pe ambulanţa SMURD au încercat minute bune să-l resusciteze, însă fără nici un rezultat. Poliţiştii IPJ Dolj spun că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, dar şi poliţiştii doljeni au fost alertaţi, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, cu privire la un grav accident de circulaţie petrecut pe DN 55, între localităţile Rojişte şi Bratovoieşti. Mai multe echipaje de Descarcerare şi SMURD, au ajuns la faţa locului, şi au găsit un bărbat prins între fiarele contorsionate ale unui Opel cu care intrase violent într-un copac. Victima a fost descarcerată, medicii demarând imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au dat rezultat, astfel că a fost declarat decesul bărbatului. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, în urma cercetărilor efectuate, a reieşit că Victor Giurea, de 41 de ani, din Craiova, în timp ce circula, la volanul unui Opel, dinspre Craiova către Bechet, la km 28+900, între comunele Rojişte şi Bratovoieşti, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, izbindu-se violent de copacul de pe marginea drumului.

Şi tot sâmbătă, seara, în jurul orei 22.00, Gabriel Stoichiţă, de 36 ani, din comuna Apele Vii, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan pe aleea de acces în incinta centrului comercial Dedeman, la intersecţia cu strada Henry Ford nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Opel, care circula pe strada Henry Ford în direcţia Craiova-Cârcea, condus de Constantin Sandu, de 22 ani, din Craiova. Şoferul de 36 de ani şi o tânără de 19 ani din Opel au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţa SMURD la spital. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcotest, rezultatele fiind negative, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după cum au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.