Editia a XXVII-a a Galei Topul Firmelor ; 2.638 companii laureate

0
480

Camera de Comert și Industrie Dolj a organizat anul acesta online editia a XXVII-a a Galei Topul Firmelor. A fost ceva inedit și pentru organizatori, dar și pentru participanți.

Pe lângă clasamentul obținut prin aplicarea metodologiei stabilite la nivel național,  dorim să vă transmitem încă o dată, ca acest eveniment este despre eroii județului Dolj, cei care cu dăruire și profesionalism reușesc de multe ori imposibilul, iar pentru acest lucru merita toată aprecierea noastră!!!…”, a precizat Gabriel Vlăduț, președintele CCI Dolj.

Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile. Economia nu s-a oprit, iar oamenii de afaceri caută soluții de adaptare la noua realitate și încearcă, de asemenea, să-și creeze noi oportunități de afaceri.

Mai ales în acest context dificil din 2020, Camera de Comerț și Industrie Dolj este un susținător puternic al intereselor comunității de afaceri. Doar pentru că este un an dificil, nu trebuie uitate performanțele înregistrate de companiile doljene în 2019.

Laureaţii topului au fost stabiliţi conform unei metodologii severe şi complexe, aprobată şi aplicată unitar, la nivelul întregului sistem cameral. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza situaţiilor financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Din cele 18.807 firme din judetul Dolj, care au depus bilantul contabil pentru anul 2019, în clasamentul din acest an figurează 2.638  companii laureate. Lucrarea Topul Firmelor aduce în centrul comunității de afaceri locale, și nu numai, rezultatele și activitatea firmelor reprezentative din județ care, prin performanțele lor, reușesc, ca de la un an la altul, să aducă competitivitate, inovare și valoare adăugată economiei locale și naționale.