„100 plus infinit : doljeni de nota 100”

0
54

ALDE Dolj a organizat astăzi, în sala de festivităţi a  restaurantului „Hanul Craioviţa”, evenimentul „100 plus infinit : doljeni de nota 100” , un moment festiv care marchează Centenarul – 100 de ani de la Marea Unire. Au fost invitaţi istorici,  profesori, reprezentanţi ai mediului academic, dar şi elevi olimpici, campioni la diverse sporturi şi nu în ultimul rând, Ansamblul Doina Mischii,  care a susţinut un moment artistic deosebit. 

       La finalul manifestării au fost premiaţi 10 doljeni care au făcut cinste Doljului şi României prin activităţile lor, prin dăruirea şi priceperea de care au dat dovadă. Cuvinte emoţionante, pline de încărcătură istorică au fost rostite ieri, în faţa unui public numeros, strâns laolaltă pentru a marca cel mai important moment din istoria noastră.

        “Am retrăit astăzi prin intermediul imaginilor momente de acum 100 de ani. Am premiat doljeni cu rezultate deosebite în anul 2018 şi am ascultat muzică românească de calitate. La final, am degustat din tradiţionalele bucate româneşti. LA MULŢI ANI, România ! LA MULŢI ANI, români !”, a precizat Anişoara Stănculescu, preşedinta Organizaţiei de Femeie a ALDE Dolj, moderatorul evenimentului.