Avansări la IPJ Dolj de 1 Decembrie

0
318

Pentru a marca importanţa zilei de 1 Decembrie, poliţiştii craioveni au organizat, ieri, o festivitate la sediul unităţii, în cadrul căreia au fost avansaţi 11 ofiţeri şi 19 agenţi de poliţie doljeni. Activităţile continuă şi pe parcursul acestei minivacanţe, când oamenii legii vor fi în stradă pentru asigurarea liniştii şi ordinii, dar vor participa şi la manifestările ce se desfăşoară marţi, 1 decembrie, în centrul Craiovei. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au organizat, ieri, la sediul unităţii, o festivitate de avansare în gradul profesional următor, la termen şi înaintea expirării stagiului minim, a poliţiştilor care s-au remarcat în activităţile desfăşurate în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Astfel, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie au fost avansaţi în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim 11 ofiţeri şi 19 agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Ca de fiecare dată, şi în zilele de sărbătoare, aproape 400 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, pentru ca toţi craiovenii şi doljenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea României. Iar marţi, poliţiştii doljeni vor participa la tradiţionala defilare din centrul municipiului Craiova cu mai multe autospeciale aparţinând Poliţiei Rutiere, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi Laboratorul Criminalistic.

 „Conducerea Inspectoratului îi asigură pe doljeni că poliţiştii vor fi la datorie şi în zilele următoare, prezenţi în mijlocul cetăţenilor, pentru a creşte gradul de siguranţă civică şi pentru prevenirea faptelor antisociale”, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.