Pietoni accidentați pe trecere

0
27

Trei persoane au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în cursul serii de luni, după ce au fost victime ale unor accidente de circulație petrecute în Craiova. În toate cele trei cazuri a fost vorba despre pietoni care traversau strada regulamentar.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, luni după-amiaza, în jurul orei 17.00, Ionel  Zăvălaș, de 40 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism Fiat pe strada „N. Iorga” la efectuarea virajul la stânga, pe strada „Dezrobirii”, nu i-a acordat prioritate de trecere lui Constantin Tănase, de 64 de ani, din municipiu care traversa pe marcajul pietonal, la culoarea verde pentru pietoni.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18.15, Magdalena Vîlceanu, de 36 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia, pe strada „George Enescu”, ajunsă la trecerea de pietoni amplasată în intersecţia cu strada „Micşunele”, l-a accidentat uşor pe Dumitra Mitran, de 63 de ani, din Craiova, care traversa strada pe marcajul pietonal.

Aproape de ora 22.00, Relu Trăilă, de 26 de ani, din Craiova, în timp ce circula, la volanul unui autoturism BMW, pe Calea Bucureşti, la trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada „Nicolae Bălcescu”, în zona Pieței Centrale, l-a lovit pe Gheorghe Pîrlea, de 59 de ani, din localitate care traversa pe marcajul pietonal.

„În toate cele trei situaţii victimele au fost rănite ușor, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii Biroului Rutier ajunşi la faţa locului au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.