Claudiu Manda a fost reales în funcția de președinte al PSD Dolj cu unanimitate de voturi

0
593

Europarlamentarul Claudiu Manda a fost reales, aseară, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Dolj, în cadrul Conferinţei Judeţene, organizată în comuna Ișalnița,  la care au participat în jur de 650 de persoane. Președintele PSD Dolj i-a prezentat lui Marcel Ciolacu, invitat la eveniment, toate realizările organizației,amintindu-i că PSD a câștigat la Dolj toate alegerile, în urma cărora partidul are 78 de primari și peste 600 de consilieri. Claudiu Manda a anunțat în premieră, că la acești 78 de primari se vor mai adauga alți 11, pe care îi va prezenta în curând presei.

Liderul social-democraților doljeni i-a chemat înapoi în organizație pe toți pesediștii care au plecat din partid și l-a dat exemplu pe edilul comunei Urzicuța, care era de asemenea prezent în sală și care a fost liberal doar vreo două luni. „Să fi reales pentru al treilea mandat este o reală performanță pentru mine. Vechii preşedinţi au reușit să stea maximum cinci ani. Toată lumea are loc în echipă. Nu sunt coordonatorul fiecăruia din echipă. Poate la primarul municipiului Craiova trebuie să recunosc că mai avem discuții pe acasă, că mai trebuie câteodată. De fiecare dată ne-am dorit să ne clasăm pe primul loc. Însă între timp ne-am mai maturizat şi noi şi nu vreau să spun, domnule preşedinte (n.r. Marcel Ciolacu), la ultimele alegeri cât de greu mi-a fost să-i opresc pe colegii mei să nu cumva să depăşim Oltul sau Buzăul, că dracu’ ne lua”, a spus, în glumă, Claudiu Manda.

Alexandra Presură, deputat PSD de Dolj,  la Conferința Județeană, a făcut o retrospectivă a activității politice, a tuturor membrilor PSD DOLJ. “Noi, toti, in frunte cu un lider destoinic am reusit sa câștigam toate bătăliile electorale, si tot împreună, ca o echipă unită, vom reuși să le câștigam si pe următoarele!”, a spus parlamentarul doljean, susținută de întreaga sală.

Din echipa lui Manda, la conducerea PSD Dolj, mai fac parte preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, care a fost ales prim-vicepreşedinte al filialei Dolj, Gheorghe Nedelescu – ales secretar general, Florin Radu – secretar general adjunct, iar Dan Diaconu, prefectul județului Dolj a fost ales vicepreședinte. Din cel urmă a declarat că este onorat și mândru să se alăture unei echipe puternice, o echipă unită, care prin muncă și implicare a făcut performanță și care cu siguranță va aduce victoria și la următoarele alegeri!

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, i-a făcut o surpriză președintelui PSD Dolj și i-a dat pe scenă un tricou.