Bărbat, militar în cadrul structurilor militare din Dolj, a fost arestat pentru comiterea unor infracţiuni de natură sexuală arestat pentru

0
255

 Un bărbat a fost arestat pentru comiterea unor infracţiuni de natură sexuală. Cazul a fost semnalat pe 20 octombrie, dar, conform procedurilor legale, a fost mediatizat acum. Este vorba de cazul unui militar, care este acuzat de comiterea unor infracţiuni de natură sexuală.

La data de 20 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, prin mijloace şi metode specifice, s-au sesizat din oficiu, cu privire faptul că, într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, unde, au fost identificaţi un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova , şi un minor de 15 ani, din Sadova. Cei în cauză au fost conduşi la sediul secției pentru cercetări și stabilirea situației de fapt. “În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor”, precizează , printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreținerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani. În urma probatoriului administrat, în ziua de 22 octombrie a.c., bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor și racolarea minorilor în scopuri sexuale, fiind escortat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În ziua de 23 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost prezentat Tribunalului Militar Timișoara care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a acestuia.