S-au ciocnit oltenii la Metro

0
322

Trei persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, ieri după-amiază, în urma unui accident de circulaţie produs la ieşirea din Craiova, în dreptul hipermarketului “Metro”. În urma cercetărilor, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că vina i-a aparţinut unei şoferiţe din Balş, care a ieşit de la Metro fără să acorde prioritate unui autoturism ce circula regulamentar.

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 14.30. Conform poliţiştilor Biroului Rutier Craiova, Camelia Mirea, de 34 de ani, din Balş, judeţul Olt, la volanul unui autoturism Chevrolet cu numărul de înmatriculare OT-76-ERM, a ieşit din parcarea hipermarketului “Metro” fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism Opel Corsa, condus regulamentar pe Calea Bucureşti, către ieşirea din oraş, de Verginel Creţu, de 34 de ani, tot din Balş, cu care s-a ciocnit.

La locul impactului au ajuns un echipaj SMURD, Descarcerarea şi mai multe ambulanţe, cei doi conducători auto, precum şi Virgil Creţu, de 42 de ani, pasager în Chevrolet, care au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, cu multiple traumatisme.

Potrivit medicilor de pe ambulanţa SMURD, femeia acuza dureri abdominale, însă la spital, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că nimeni nu suferise leziuni deosebit de grave. Pe numele Cameliei Mirea, poliţiştii de la Rutieră au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.