Promovarea şi mediatizarea la nivel teritorial a schemei de ajutor de stat instituită de HG 807/2014

0
349

Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Dolj şi Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova au organizat în data de 28 august, ora 12:00, la sediul Camerei din str. Brestei nr. 21, Craiova, sesiunea de informare „Schema de ajutor de stat instituită prin HG 807/2014„ .

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, dr. Dragoş Troanţă R. Turculeanu doreşte să sublinieze că, prin intermediul acestui eveniment, cele două instituţii şi-au propus promovarea şi mediatizarea la nivel teritorial a schemei de ajutor de stat instituită de HG 807/2014 prin întâlniri cu frecvenţă lunară cu operatorii economici la sediul Camerei de Comerţ Dolj. Cel de-al doilea eveniment va fi organizat pe data de 25 septembrie 2018 la sediul Camerei de Comerţ.

Camera Dolj este prima la nivel regional care a încheiat un acord de colaborare cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova pentru promovarea şi mediatizarea la nivel teritorial a schemei de ajutor de stat instituită de HG 807/2014. Astfel, noua conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Dolj, înţelegând perfect realităţile şi transformările cu care se confruntă operatorii economici, şi-a propus să redevină vocea şi motorul principal de sprijin pentru mediul de afaceri din Regiunea Olteniei, îndeplinind astfel scopul pentru care Camera a fost creată – acela de a informa, reprezenta şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri.