Dolj: Patru infracţiuni dintr-o lovitură

0
207
etilotest2Potrivit IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 1900, o patrulă intercomunală de ordine publică l-a depistat pe Gabriel Ionuţ Ş., de25 de ani, din comuna Greci, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea, pe str. Lunca lui Buză din comuna doljeană Argetoaia, un autoturism de teren,  având număr provizoriu de  înmatriculare, autoturismul fiind proprietatea Luciei S., fără ca tânărul să posede permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Aceasta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că  valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie a autoturismului în cauză era expirată din data de 16.10.2014.
Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul a fost luat fără drept de către autor de la stâna Luciei S., unde acesta munceşte.
Poliţiştii au întocmit pe numele persoanei în cauză  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, repsectiv pentru refuz de recoltare probe biologice.