Incredibil: S-a întâmplat ieri la Primăria Călăraşi!

2
3114
Primarul comunei Călăraşi, Vergică Şovăilă, discuta ieri în jurul orei 15:00, în biroul său, cu omologul de la Ostroveni, Silviu Preduş şi contabila primăriei, Dana Cristuinea, probleme strict administrative. Dintr-o dată şi-a văzut biroul asaltat de Ringo Dămureanu, preşedinte naţional la „Forţa Legii”, dacă mai este în mandat – neanunţat – , pentru a fi interpelat asupra „instalaţiei de irigare prin… picurare”, inaugurată recent în prezenţa ministrului Agriculturii, Petre Daea, Liviu Dragnea, şi a altor oficialităţi doljene. Ringo Dămureanu era însoţit de încă circa 12 persoane, cu care îşi dăduse întâlnire pe reţeaua de socializare (Facebook). Anunţată, Poliţia Locală, asupra perturbării activităţii unei instituţii publice, lucrătorii acesteia şi-au făcut apariţia şi au încheiat un proces verbal de constatare. Aluziile insistente, tendenţioase, ura dezvoltată, provocate pe marginea deznodământului în cazul Liviu Dragnea, de la ÎCCJ, în care primarul nu a vrut să se antreneze, realmente ilogice, au generat o situaţie, fără precedent în viaţa Primăriei Călăraşi, în timpul programului acesteia. Iată câteva din mesajele postate pe pagina sa de Facebook, aparţinând lui Ringo Dămurenu:
„După ce ai secondat un multiplu infractor, pe care l-ai slujit și urmat politic, nu crezi că e cazul să-ți dai demisia de onoare, tovarășe Șovăilă?”

„Eu îți cer DEMISIA, Iar tu chemi Miliția”
 
„Trecui azi să vorbesc cu ultimul primar vizitat de Liviu Dragnea. Nimeni nu mai știa dacă tovarășul mai este în primărie”.
Evenimentul de la Primăria Călăraşi, derulat ieri, poate fi considerat unul fără precedent, periculos din cale-afară, prin provocarea unui scandal descumpănitor, în sediul unei instituţii publice din teritoriu. Primarul Vergică Şovăilă, ales de localnici în repetate rânduri, unul dintre cei mai buni gospodari ai Doljului, a fost ultragiat, în exerciţiul funcţiunii. Şi articolul 257 din Noul Cod Penal, referitor la ultraj, sună cam aşa: „Ameninţarea săvârşită nemijlocit, sau prin mijloace de comunicare directă (…) împotriva unui funcţionar public, care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, sau în legătură cu exercitarea acestora, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime”. La Primăria din Călăraşi, ceea ce s-a petrecut ieri se circumscrie perfect infracţiunii de ultraj.

2 COMENTARII

 1. Incredibil: FOSILA COMUNISTĂ LOVEȘTE DIN NOU

  Ultimul mohican al regimului ceaușist aflat încă în funcție în județul Dolj, fostul organizator-șef al Consiliului Unic Agroindustrial de Stat și Cooperatist (CUASC) Dăbuleni, aflat la al 7-lea mandat de primar după 1989, traseist politic celebru (PSM, PDSR, PDL, PSD etc.), ultimul primar vizitat de Dragnea înainte de condamnare, continuă seria minciunilor cu care prostește comuna de peste 30 de ani

  I-am cerut demisia de onoare, după ce a promovat politic un multiplu infractor dovedit, iar el a chemat: Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală care îi este subordonată. Acum susține că a fost… ULTRAGIAT 🙂

  Rușine, fosilo politică !!! DEMISIA, comunistule !

 2. Comunisti fripturisti, pupincuristi si lingai, stiati ca presa scrisa nu mai exista de cativa ani?
  Ceea ce faceti acum voi nu exista in realitate ci doar in cosmarele voastre.
  In afara de voi insiva si de penalii primari care va finanteaza din bugetul public fantomaticele aparitii, nimeni altcineva din lumea reala nu stie de existenta vostra.

Comments are closed.