Ziua Grădiniţei “Elena Farago”, sărbătorită la 136 de ani de la naşterea poetei

0
31


Grădiniţa cu program prelungit “Elena Farago” din Craiova organizează astăzi, începând cu ora 9.30,  Festivalul „Ziua Grădiniţei – Elena Farago”.

Evenimentul are loc cu ocazia aniversării a 136 de ani de la naşterea poetei Elena Farago. El se adresează  atât copiilor, cadrelor didactice, cât  şi comunităţii locale și se doreşte a fi un portal spre sufletul fiecăruia, o şansă de a ne arăta frumuseţea interioară, de a ne exprima pe noi înşine prin intermediul cunoaşterii, bunătăţii, fanteziei, talentului copiilor şi al cadrelor didactice care îi îndrumă.

Festivalul este coordonat de profesorii Constanţa Odolbaşa (director), Coreta Fira Slavu, Dorina Coşeran şi Alina Marilena Tîrşogoiu şi se adresează  elevilor din învăţământul preşcolar şi primar pe două secţiuni: dans şi recitare poezie/dramatizare.

«Grădiniţa cu program prelungit „Elena Farago” promovează activităţile curriculare şi extracurriculare cu accent pe formarea unor comportamente şi atitudini ce vizează bunele practici educaţionale pentru o dezvoltare durabilă a învăţământului», a precizat Constanţa Odolbaşa, directorul instituţiei de învăţământ preşcolar.