Proiectul “Educaţie prin Teatru” prezentat studenţilor craioveni

0
137

Trupa de teatru amator „Face Act” a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova îi invită pe studenţii Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor din Craiova, să ia parte la prezentarea proiectului „Educaţie prin Teatru”, care are loc astăzi, de la ora 13.00 în sala 005 din clădirea centrală a Universităţii din Craiova.

Acest proiect este implementat de Casa de Cultură a Studenţilor, prin trupa de teatru „Face Act”, coordonată de actriţa Mirela Găman, în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021. În cadrul proiectului studenţii Universităţii din Craiova vor beneficia de cursuri gratuite de teatru prin care să îşi dezvolte latura socială şi artistică. Aceste întâlniri vor continua în perioada următoare şi în celelelte facultăţi ale Universităţii din Craiova. „Tot ce vreau să le transmit studenţilor este să îndrăznească să creadă în ei. Să vină, să afle detaliile acestui proiect iar începând cu 1 martie îi aşteptăm la Casa de Cultură a Studenţilor în fiecare marţi şi joi, de la ora 18:00, să se redescopere, să îşi dezvolte calităţile şi nu în ultimul rând să afle secretele din spatele scenei”, a declarat actriţa Mirela Găman, coordonator proiect.

La rândul său, directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Silviu-Ionuţ Dumitrache, a spus că uşile instituţiei pe care o conduce sunt deschise pentru studenţii craioveni care vor să se implice în astfel de proiecte. „Uşile Casei de Cultură a Studenţilor sunt deschise tinerilor. Îi aşteptăm să participe în număr cât mai mare la acest proiect pentru că astfel de actiuni îi ajută să se dezvolte atât din punct de vedere personal cât si din punct de vedere profesional”, a declarat Silviu-Ionuţ Dumitrache, director CCS Craiova.