Șumudică poate încheia 2020 în primele 3 poziți

0
236

Antrenorul român de 49 de ani, Marius Șumudică, are ocazia de a termina anul pe poziția a treia a clasamentului cu Gaziantep.
Cu un parcus extraordinar în acest sezon în care a reușit să treacă de echipe precum Fenerbahce (3-1), Basaksehir (2-1) și Beșiktaș (3-1), Șumudică poate să termine anul cu cea mai bună poziție ocupată de o echipă antrenată de el în Turcia. Poziția ocupată de cei de la Gaziantep ( locul 3-27 de puncte) este amenințată doar de Beșiktaș (25 de puncte), formație ce are un meci de disputat în etapa actuală, luni de la ora 18:00 cu Sivasspor.

Cifrele românilor de la Gaziantep
Alexandru Maxim– Dacă în trecut cariera mijlocașului ofensiv părea să se încheie la Mainz, transferul său la Gaziantep îl readuce pe român în prim-planul fotbalului. Cu 7 goluri în campionat pentru turci, Maxim este golgheterul echipei și omul de bază al lui Marius Șumudică în actuala stagiune.
Alin Toșca– Cu 12 meciuri în campionat, fostul fundaș al celor de la FCSB e unul dintre cei mai importanți oameni din defensiva alcătuită de Marius Șumudică. La 28 de ani, Toșca are o șansă să facă parte din lotul selecționatei României pentru campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022 alături de coechipierul său, Alexandru Maxim.