Ianis Hagi revine în primul 11

0
375

Ianis Hagi a revenit în echipa de start a celor de la Rangers după o perioadă petrecută pe banca de rezerve. Prestațiile mijlocașului român de 22 de ani sunt vizibil îmbunătățite după ce Steven Gerrard l-a readus pe român titular în ultimele două meciuri.                        Hagi Jr. a reușit să fie decisiv etapa trecută, marcând singurul gol al partidei dintre Rangers și Hibernian în etapa cu numărul 20 din campionatul Scoției. Fiul fostului decar al naționalei României, Gheorge Hagi, a recâștigat încrederea lui Gerrard după ce tehnicianul englez (40 de ani) a preferat să îl țină pe banca de rezerve în ultimele 6 etape ale campionatului.

Steven Gerrard: „Ianis a primit șansa de a reveni în echipă şi a profitat de ea. Sunt, din nou, foarte mulţumit de prestaţia sa, aşa cum am fost şi etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr şi se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.”

Cu 17 partide în actualul sezon al campionatului scoțian Ianis a reușit să marcheze de 3 ori și să contribuie cu 7 pase decisive pentru Rangers.