Zece persoane implicate într-un scandal, reţinute, ieri, de poliţişti. La momentul conflictului, s-a apelat şi la “mascaţi”

0
674

Ieri, 26 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au reținut opt  bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 18 și 47 de ani, şapte dintre aceștia din comuna Coțofenii din Faţă și trei din comuna Goiești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, cei în cauză ar fi fost implicați într-o altercație, în ziua de 19 octombrie a.c., izbucnită pe o stradă din comuna Coțofenii din Față, în urma căreia o persoană a primit îngrijiri medicale, de la un echipaj de ambulanță, sosit la fața locului, fără a fi ulterior transportă la spital. Conflictul a fost aplanat imediat de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, Poliţiei Municipiului Craiova şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, care s-au deplasat la faţa locului. De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, în timpul conflictului, persoanele împlicate în altercație și-ar fi adresat reciproc amenințări și ar fi aruncat cu pietre unii în ceilalții. Totodată, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate. Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, toate cele zece persoane implicate în conflict au fost reținute pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate unității de Parchet cu propunerile corespunzătoare.