PMP, scor cu două cifre / Toma – de la Olt la Dolj şi Gelu Vişan – la Mehedinţi

0
70

 liste PMP 1Partidul Mişcarea Populară – Organizaţia Judeţeană Dolj a depus, ieri, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Greii partidului, Gheorghe Bică şi senatorul Ion Toma – venit special de la Olt să ridice organizaţia de la Dolj, pusă la pământ de Gelu Vişan – deschid listele la aceste alegeri şi au convingerea că partidul va trece cu mare uşurinţă pragul electoral.

Îmbrăcaţi în paltoane negre şi foarte sobri, cei doi candidaţi, cărora li s-a alăturat pe fugă şi Ionel Groza, numărul doi pe liste, la Camera Deputaţilor, au dat citire listei şi au declarat că imediat după rezultatul alegerilor, mai exact după ce PMP trece şi hopul ăsta, începe partea frumoasă a politicii, adică începe negocierea. Traian Băsescu, liderul de necontestat al acestui partid, fiind expert în astfel de negocieri. „Soluţia imorală”, guvernul de uniune naţională PSD-PDL şi Guvernul Boc 1, 2, 3, 4…  precum şi multe alte variante lansate şi puse în operă de fostul şef al statului, rămân mărturie peste timp, că în România, orice este posibil.

 „Partidul Mişcarea Populară a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, au fost înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripţie toate documentele, sperăm să avem succes la alegerile care urmează şi considerăm că avem o echipă bună, oameni cu foarte mare experienţă, oameni care pot legifera în această ţară, oameni care pot contribui la adoptarea unei legislaţii foarte clare, foarte simple, care să aducă mai multă bunăstare cetăţeanului. Oamenii pe care i-am ales sunt oameni pregătiţi, în diverse domenii de activitate, astfel încât, atunci când vom accede în Parlament să putem să contribuim cu specialişti în Comisiile Parlamentului. Noi, în judeţul Dolj ne-am propus un scor cu două cifre”, a subliniat preşedintele PMP Dolj, profesorul Gheorghe Bică.

Senatorul Toma susţine că nu există nicio strategie la nivelul partidului, în baza căreia s-ar fi hotărât ca  domnia sa vină de la Olt la Dolj, iar colegul domniei sale, analistul politic, Gelu Vişan să plece din Dolj şi să candideze pe liste la Mehedinţi. „Nu există niciun fel de strategie. S-a hotărât ca eu să candidez în cel mai important judeţ din Oltenia, adică, în Dolj. Pentru mine nu a fost greu pentru că eu am răspuns de Oltenia, ca vicepreşedinte al UNPR-ului. Candidez aşa cum s-a hotărât la nivelul partidului, să candidăm în judeţele cheie din punct de vedere strategic, pentru a maximiza efectiv ceea ce îşi propune partidul – de a fi a treia forţă politică din ţară”, a spus senatorul Ion Toma.