Mititelu: „Eu ştiam să-i motivez pe fraţii Costea”

2
327

Fostul patron al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, îl sfătuieşte pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, cum să negocieze relaţia cu fraţii Costea, afirmând că aceştia trebuie abordaţi într-un anumit stil, fiind „mai individualişti, dar foarte ambiţioşi”. Mititelu dovedeşte încă o dată că îşi manifesta fără reţinere aptitudinile de antrenor-psiholog pe care consideră că le posedă, retezând personalitatea antrenorilor, majoritatea fiind instalaţi oricum pe post de marionete pe banca Ştiinţei. Când Piţurcă i-a interzis să mai interacţioneze cu jucătorii, Mititelu şi-a pierdut „jucăria”, de aici plecând diversiunile şi înscenările pe care patronul i le-a compus treptat managerului care aducea şi bani pentru echipă. „Nu este adevărat că eu i-am ţinut în palmă la Craiova, ci dimpotrivă, i-am strunit foarte bine şi am ştiut să-i motivez. Într-adevăr, sunt mai individualişti, dar au nevoie de un om care ştie să vorbească cu ei. Sunt foarte ambiţioşi, îşi doresc să reuşească, dar îi afectează şi pe ei situaţia de la Steaua. Florin Costea are o personalitate puternică, are o viaţă extrasportivă exemplară. Sunt poveşti acelea cum că s-ar duce zilnic la Vâlcea pentru a fi alături de Ada Nechita şi că de aia e obosit. Dacă se duce o dată pe săptămână e mult” a declarat ieri Mititelu la sport.ro.

 

2 COMENTARII

  1. Cosmine, de ce “fostul patron” ? nu mai e / raspunzi tu de U Craiova cumva? Lepadatura ce esti ! Mititelu e si va ramane patronul Universitatii! cretin ce esti, scrii doar ce iti zice stapanu?

  2. CHIAR ASA …DE CE FOSTUL PATRON……SA TE VAD SI PE TINE TU CARE AI SCRIS ARTICOLUL CUM E DACA AI PIERDE UN BUN AL TAU GRATIS ASA CUM NI S-AU FURAT ATATIA JUCATORI DE UNII CA becali IMPRESARU LU ‘PESTE SI CARE NI IA LUAT GRATIS….DE CE???? ….ATENTIE D.N.A.!!!!!!!!!CUMVA TE PROMOVEAZA SEFUL DE LA CUVANTUL ….mincinos …..DACA SCRII CE VREA EL…RUSINE ….IN ROMANIA ANULUI 2010…..RUSINE …ziaristule

Comments are closed.