Băieții lui Mogoșanu, promovare fără istoric

0
297

Universitatea II Craiova și-a asigurat locul în liga a III-a, într-o manieră clară, câștigând cu scorul general de 12-0 barajul de promovare cu formația mehedințeană Pandurii Cerneți.

Băieții lui Daniel Mogoșanu s-au impus cu 8-0 în manșa secundă, disputată astăzi la Severin. Craiovenii au deschis scorul repede, încă din minutul 2, prin Sin, care a transformat o lovitură liberă de la 16 metri. După un sfert de oră de joc era 2-0, își începea recitalul Jurj – șut imparabil de la 18 metri. La mijlocul reprizei a doua, Burlacu a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat patru adversari a pus la pământ portarul și a făcut 3-0. Gazdele au picat fizic și a fost recital la poarta lor. Jurj a majorat diferența (72), iar în minutul 80 a definitivat hattrick-ul. Închizătorul Georgescu (82) a urcat scorul la 6-0, Cârstea (84) a făcut 7-0, iar portarul Popescu (90+2), de la punctul cu var a desăvârșit victoria Universității II.

Universitatea II Craiova: Laurenţiu Popescu – Andrei Sin, Sergiu Jurj, Cosmin Ciocoteală, Vlad Marcu, Adrian Avrămia, Angelo Iuga (69 Vlad Georgescu), Marian Căpăţână, Robert Gârbiţă (46 Andrei Burlacu), Alin Manea, Adrian Cârstea. Antrenor: Daniel Mogoşanu.