Alb-albaştrii îmbină relaxarea cu munca în Austria

0
78

Jucătorii Universităţii Craiova au avut o perioadă destul de încărcată în stagiul de la Fugen, Austria, cu două antrenamente pe zi, în care au predominat exerciţiile fizice, sub comanda preparatorului Cornel Blejan, atât pe terenul pus la dispoziţie, cât şi în sala de forţă. „Am lucrat la capitolul forță în regim de rezistență. Mai exact am făcut sărituri, sprinturi, accelerări – decelerări cu și fără minge, atât cu pauze active, cât și cu pauze pasive. Băieții au muncit exact așa cum ne-au obișnuit, adică foarte bine, și până acum nu avem nimic să le reproșăm. Continuă perioada grea, în care dorința de autodepășire trebuie să primeze“ spune Cornel Blejan. Totuşi, între şedinţele de pregătire s-au strecurat şi momente de relaxare, alb-albaştrii profitând de piscina în aer liber de care dispune hotelul „Alpina”. De asemenea, cei 25 de jucători au profitat şi de după-amiaza liberă oferită de antrenori, în ziua de joi, şi au mers la cumpărături şi la o plimbare în oraşul Innsbruck.

Astăzi, amical cu FC Vaduz

După ce au învins cu 4-1 în primul joc de verificare pe campioana Albaniei, Skanderbeu Korce, astăzi de la ora 17.30, pe terenul din localitatea Imst, alb-albaştrii vor juca împotriva echipei FC Vaduz din capitala statului Liechtenstein. Aceasta evoluează în prima ligă din Elveţia, unde a terminat sezonul precedent pe locul 9. Vaduz reprezintă Liechtenstein în Europa League, după ce a câştigat cupa micuţului stat în vara aceasta, pentru a 43-a oară. În primul tur preliminar al Europa League, Vaduz va întâlni într-o dublă manşă formaţia La Fiorita din San Marino, turul fiind programat chiar miercuri, 2 iulie. Lotul celor din Vaduz este compus în mare parte din jucători elveţieni şi internaţionali din Liechtenstein, patru dintre ei fiind împrumutaţi de la campioana FC Basel.

Avrămia, Sin şi Cârstea întăresc satelitul şi în retur

Astăzi, de la ora 17.30, echipa secundă a Universităţii Craiova dispută a doua manşă a meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, întâlnind în deplasare echipa Pandurii Cerneţi. În tur, pe „Extensiv”, cu şapte jucători de la prima echipă în componenţă, alb-albaştrii s-au impus cu 4-0, goluri marcate de: Herghelegiu, Iuga, Jurj şi Căpăţână. De această dată, echipa a doua va beneficia de aportul jucătorilor Avrămia, Sin şi Cârstea, reveniţi după câteva zile din Austria, pentru a participa la partida de astăzi, care se va disputa pe arena „Termo” din Turnu Severin. Brigada de arbitri este compusă din: Cătălin Botaş (Timişoara), Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Bogdan Gheorghioiu (Timişoara), iar observatori au fost desemnați reşiţenii Cornel Corocan şi Adrian Cocoş.