Gala Topul Firmelor din judetul Dolj

0
377

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj organizeaza   joi, 31 martie 2022, la Restaurantul Hotel Craiovița & Events,  cea de-a XXVIII – a ediţie a Galei Topul Firmelor.

 Topul firmelor din acest an este o recunoaştere publică a celor mai performante companii din judeţul Dolj. Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de situaţia financiară din anul 2020.

Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.605 de firme din judeţul nostru, dintre care 1.377 de firme ocupă locurile 1-3. Se vor acorda premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri de peste 10 ani.

Printre indicatorii folosiţi la determinareaTopului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.

Topul este structurat pe șapte domenii de activitate:

–          Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech;

–          Industrie;

–          Agricultură, Silvicultură şi Pescuit;

–          Construcţii;

–          Servicii;

–          Comerţ;

–          Turism.