O nouă ediţie a târgului CONTEX

0
232

In perioada 28 martie – 01 aprilie 2018, iepurasul va asteapta la Mercur Center, etaj IV, unde aveti posibilitatea sa participati la tombola speciala, in joc fiind premiul de  1000,00 lei cash.

În acest sens, vor fi  distribuite flayere care pe verso contin talonul pentru tombola, urmand a fi depuse in urna special amenajata la Mercur Center, etaj IV.

Concursul este deschis tuturor vizitatorilor targului, care au implinit 18 ani.

 Câştigătorul  va  fi desemnat  prin tragere la sorţi, duminica 01 aprilie 2018, orele 14.00.

Targul CONTEX continua Campionatul  Preturilor Mici, cu cele mai noi colectii de primavara in materie de imbracaminte si incaltaminte.  Timp de 5 zile, etajul IV al  Mercur Center, este gazda expozantilor –producatori traditionali de articole de imbracaminte pentru dama, barbati si copii,  alaturi de articole de marochinarie, piele, blana,  artizanat si hand made.

Oferta este generoasă, în special pentru doamne,  îmbrăcăminte si încălţăminte de la producători consacraţi din Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Focşani, Reghin, Făgăraş.

De asemenea, ş-au anuntat prezenţa producători de articole din piele naturala, încălţăminte şi marochinărie din Arad, Caraş Severin, Suceava.

Publicul interesat este invitat să viziteze târgul,  zilnic intre orele 10.00 – 22.00!