Se continuă curățenia de primăvară din Craiova!

1
404
După ce s-a intervenit în cartierele Valea Roșie și Craiovița Nouă, echipele mixte formate din angajați ai RAADPFL și Salubritate Craiova au început de câteva zile curățenia zonelor verzi din cartierul Brazdă.
“Peste 70 de persoane, grupate în mai multe echipe, acționează concomitent în mai multe zone, precum Rocadă – Păltiniș, Parcul Pedagogic sau cvartalele de blocuri aferente străzii Doljului. Este degajat terenul de frunze și crengi, iar resturile vegetale sunt măturate și transportate cu utilaje. În același timp, gardurile vii și arbuștii sunt regenerați, iar copacii toaletați. Grădinile, zonele verzi, spațiile de recreere și părculețele mici dintre blocuri sunt singurele zone care ne conferă un aer mai curat. Dacă noi ne batem joc de ele și le mai și umplem de gunoaie, nu facem altceva decât să arătăm că nu ne pasă de locul în care trăim. Mizăm pe buna credință a craiovenilor și solicităm implicarea tuturor pentru a avea ceea ce ne dorim cu toții – un oraș curat!”, a precizat viceprimarul Craiovei, Rela Filip.

 

1 COMENTARIU

  1. la platforma betonata din bd. dacia 149 n-a ajuns nimeni, nu s-a mai maturat de la mijlocul lui iulie 2020, cand au taiat un copac uscat si-au strans resturile dupa alte trei zile … in rest, doar uneori, superficial , cand ridica troacele de gunoi,mai strange cate-un angajat, imediat pe langa ele …

Comments are closed.