Ryanair a lansat o nouă rută de iarnă din Oradea către Londra Stansted

0
51

avion, compania aeriană Nr.1 a Europei, astăzi (23 Feb) a lansat o nouă rută de iarnă din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi lansat în curând.

Ryanair a sărbătorit noua rută Oradea – Londra Stansted prin scoaterea la vânzare a locurilor, la preţ promoţional, din Oradea, începând de la doar 14.99€ pentru călătorii către Barcelona şi Milano în aprilie şi mai 2017. Aceste locuri, la tarif promoţional, sunt disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com/ro până la miezul nopţii, Luni, 27 februarie.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat:

“Ryanair este încântată să anunţe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp.

 Clienţii transilvăneni şi vizitatorii trebuie să se aştepte în continuare la tarife mai mici atunci când îşi fac rezervările în avans pentru vacanţele de vară sau iarnă, pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-şi rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea.

 Pentru a sărbători noua noastră rută din Oradea către Londra Stansted, scoatem la vânzare locuri la tarif promoţional, din Oradea, către Barcelona şi Milano, de la doar 14.99€ pentru călătorii în aprilie şi mai, şi care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Luni, 27 februarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoţionale, clienţii trebuie să se grabească şi să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

 Gheorghe Pasc, Director General al Aeroportului Internaţional Oradea, a declarat:

            ”Sunt mulţumit de colaborarea cu compania Ryanair, iar prin operarea celor 3 curse săptămânale pe ruta Oradea – Londra Stansted se realizează aducerea acasă, pe aeroportul orădean, a pasagerilor orădeni care folosesc alte aeroporturi învecinate.”

 Sándor Pásztor, Preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, a declarat:

 ”Îmi manifest încrederea că într-un viitor nu prea îndepărtat, numărul destinaţiilor operate de la Oradea de către compania Ryanair va creşte. Mulţumesc companiei Ryanair pentru efortul făcut până în prezent în vederea desfăşurării operării de pe Aeroportul Oradea.”