Ocolul Pământului în două ore, cu AIESEC Craiova

0
96

Tinerii craioveni sunt provocaţi să descopere întreaga lume în două ore, în cadrul evenimentului „Global Village”, organizat de AIESEC Craiova astăzi, de la ora 17.00, la Electroputere Mall.

„Global Village” este o iniţiativă a AIESEC Craiova, un eveniment prin care este celebrată diversitatea culturală şi sunt aduşi în acelaşi loc tineri din mai multe ţări ale lumii pentru a se mândri cu ce au mai de seamă şi mai spectaculos. Astfel, studenţii din Bănie sunt invitaţi să facă „ocolul Pământului” şi să descopere culturile studenţilor internaţionali prezenţi pentru șase săptămâni în Craiova.

“La evenimentul organizat la Electroputere Mall vor fi prezenţi reprezentanţi din Brazilia, China, Uganda, Indonezia, Slovacia, Australia, Macedonia și Kazakhstan, sosiţi în Craiova pentru a facilita anumite cursuri în cadrul proiectelor precum: GROW, TRY, Business Language Classes şi International Kindergarten. Membrii AIESEC Craiova vor fi prezenţi pentru a facilita comunicarea, însă cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal pentru a fi curios să afli lucruri interesante despre diferite culturi”, spun organizatorii evenimentului “Global Village”.