A fost inaugurat Oficiul pentru Eliberarea Paşapoartelor Calafat

0
94

De ieri, locuitorii din municipiul Calafat beneficiază de un serviciu local pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor. Serviciul Public Comunitar din Calafat va înregistra cererile depuse pentru obţinerea paşapoartelor simple şi electronice şi tot aici vor fi eliberate aceste documente.

Deschiderea oficială a avut loc în prezenţa prefectului de Dolj, care a inaugurat sediul împreună cu primarul municipiului Calafat, Mircea Guţă. La deschidere au fost prezente mai multe oficialităţi locale. Primul cetăţean din Calafat care şi-a depus actele pentru a dobândi un paşaport electronic a fost Doru Mituleţu, viceprimarul municipiului Calafat.

Biroul nou înfiinţat figurează pe strada „Tudor Vladimirescu” nr. 24 (în incinta Primăriei Calafat), unde va şi funcţiona punctul de lucru. Preluarea cererilor şi eliberarea paşapoartelor se va face în zilele de joi, între orele 9.30-14.30, o dată la două săptămâni, începând cu data de 28 februarie 2013.

Înfiinţarea serviciului a fost aprobată prin ordin al prefectului judeţului Dolj, Centrul urmând să deservească nu doar cetăţenii din Calafat, ci şi pe cei din localităţile învecinate.

CRISTIAN RUDĂREANU