Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, s-a arătat mulţumit de activitatea de deszăpezire de pe drumurile judeţene

1
102

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, s-a arătat mulţumit de activitatea de deszăpezire de pe drumurile judeţene, acolo unde se acţionează cu 69 de utilaje. „Societatea de Drumuri şi Poduri a Consiliului Judeţean Dolj dar şi toţi ceilalţi s-au mobilizat exemplar. Cred că am putut să facem faţă şi să trecem de un moment foarte greu. Nu lăsăm garda jos şi trebuie să fim pregătiţi şi pentru situaţia din această săptămână. În prezent se lucrează pentru lărgirea suprafeţei carosabile şi pentru a da o mână de ajutor primarilor pentru drumurile comunale unde există probleme. Vreau să scot în evidenţă un eveniment care s-a petrecut şi care se referă la aeroportul Craiova. Chiar şi atunci când se anunţa că a fost închis cursa de Londra a aterizat şi totul s-a petrecut în condiţii foarte bune. Acest lucru înseamnă că s-a lucrat excelent şi s-a putut ateriza şi decola. Vă mulţumesc pentru implicare!”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj Ion Prioteasa, în cadrul videoconferinţei care s-a desfăşurat ieri la Prefectura Dolj.

1 COMENTARIU

  1. daca ati merge pe drumul BREASTA – PIETROAIA nu cred ca ati mai fi multumit de activitatea drumarilor d-le PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN ION PRIOTEASA.
    PACAT DE BANII CHELTUITI .

Comments are closed.