Autorul jafului de la agenția de pariuri din Craiova rămâne încarcerat

0
201

Marian Mădălin Boerică, tânărul de 24 de ani, din Craiova, care, înarmat cu un pistol de jucărie, a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din centrul Craiovei, a ameninţat-o pe angajată şi a fugit cu 7.000 de lei, rămâne în spatele gratiilor. Judecătoria Craiova i-a respins o nouă cerere de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar, iar hotărârea a rămas definitivă ieri, când Tribunalul Dolj a respins contestația inculpatului. Tânărul a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, dosarul fiind acum analizat în camera preliminară a Judecătoriei Craiova.

Magistraţii Tribunalului Dolj au respins, ieri, contestația lui Marian Mădălin Boerică, de 24 de ani, tânărul care a jefuit o agenţie de pariuri sportive din centrul Craiovei, împotriva hotărârii prin care a fost menținut în arest preventiv de Judecătoria Craiova: „ Respinge contestaţia formulată de inculpatul Boerică Mădălin Marian împotriva încheierii din data de 17.04.2018 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Craiova în dosarul nr 8134/215/2018/a1.2. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 25 aprilie 2018”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei.

Reamintim că, vineri, 2 martie a.c., în jurul orei 22.45 poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o agenţie Superbet din centrul oraşului, în zona Unirea, a ameninţat-o pe angajată cu un pistol şi a fugit cu toate încasările, respectiv 7.000 de lei. Bărbatul nu avea faţa acoperită, iar echipa de cercetare, coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, a reuşit, sâmbătă după-amiază, să pună mâna pe autorul jafului. S-a stabilit că era vorba despre Marian Mădălin Boerică, de 24 de ani, din Craiova. Poliţiştii au descins la locuinţa acestuia, o cameră în căminul Liceului „Charles Laugier”, şi au găsit pistolul folosit în jaf, o armă din plastic, lucru pe care angajata agenţiei de pariuri nu avea, însă, cum să îl ştie. În plus, oamenii legii au găsit şi banii sustraşi de tânăr. Acesta a fost ridicat şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Craiova pentru audieri şi le-a declarat oamenilor legii că sărăcia l-a împins să comită asemenea faptă. Nu are nici un fel de venituri, şi-a încercat norocul la muncă în străinătate, însă s-a întors acasă şi mai juca din când în când fotbal pentru echipa A.S. Voinţa Belcin, din Liga a V-a doljeană, la care este legitimat din anul 2015.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au finalizat cercetările și l-au trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, dosarul fiind acum analizat în camera preliminară a Judecătoriei Craiova.