Universitatea caută prima finală de Cupă după 17 ani

0
85

craiovaMâine seară, la Severin, Ştiinţa joacă prima manşă a semifinalei Cupei României, cu FC Voluntari. Chiar dacă întâlnesc o echipă din play-out, auspiciile nu le sunt deloc favorabile alb-albaştrilor. Astfel, va fi încă un meci pe care Universitatea nu-l joacă acasă, iar echipa, epuizată fizic, fapt recunoscut şi de conducătorii clubului, este lipsită şi de mai mulţi titulari. Mateiu, Zlatinski şi Băluţă sunt suspendaţi, Popov este accidentat, în timp ce Screciu şi Briceag sunt incerţi. Decimată în iarnă de plecările lui Vătăjelu, Kay, Acka, Madson şi Nuno Rocha şi cu nişte transferuri ratate, gen Fajic, Jazvic sau Bucurică, Universitatea are probleme în a alinia un „11” competitiv, aşa încât orice reproş făcut în acest moment antrenorului Gigi Mulţescu este aberant. Cine încearcă să scoată castanele din foc cu mâna antrenorului, ori are ceva personal cu acesta, ori vrea să mascheze greşelile celor care conduc clubul.

Oricum, alb-albaştrii rămaşi luptă în această dublă manşă pentru a duce Ştiinţa în prima finală după 17 ani şi să încerce apoi să aducă primul trifeu în Bănie după 24 de ani. Voluntariul, chiar dacă vine din play-out, are nume importante în lot, iar după venirea pe banca tehnică a lui Claudiu Niculescu jocul şi atitudinea echipei s-au schimbat în bine, şocul schimbării lui Florin Marin fiind pozitiv.

Preţurile biletelor la meci sunt: 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna a II-a, 30 de lei la tribuna I şi 50 de lei la tribuna zero. În condiţiile în care la derby-ul cu Dinamo au fost cu indulgenţă 5.000 de spectatori, iar acum adversarul este unul fără nume şi meciul este la mijloc de săptămână, poate că era indicat ca oficialii clubului să pună un preţ modic la bilete sau chiar să lase intrarea liberă. Biletele se pot achiziţiona online, dar şi de la magazinul mobil, amplasat în Piaţa Mihai Viteazul, cât şi de la casele de bilete ale arenelor „Extensiv” şi „Municipal” (Severin).