Dragnea: Puţin probabil ca după locale să mai fiu în fruntea partidului

0
218

liviu-dragnea2Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, ieri, că este „puţin probabil” ca după alegerile locale din 5 iunie să mai fie liderul partidului, afirmând că modernizarea partidului şi câştigarea alegerilor sunt obiectivele care “încă” îl mai ţin activ în această funcţie.

Liviu Dragnea a fost întrebat, în timpul unei conferinţe de presă, dacă va continua să fie liderul partidului şi după alegerile locale. “Puţin probabil! Puţin probabil, dar sunt câteva obiective pe care mi le-am asumat şi care mă interesează să se întâmple, anume modernizarea partidului care este în plină desfăşurare – eu neavând stilul altor politicieni, care să facă din orice operaţiune spectacol mediatic, dar şi pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid, care să preia din 2017. De asemenea, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare. Aceste două obiective sunt cele care încă mă mai ţin active în poziţia asta”, a declarat Liviu Dragnea.

El a fost întrebat dacă va demisiona din funcţie. “Am spus că e puţin probabil să doresc să mai continui după alegerile locale. Puteţi să traduceţi din română în română cum doriţi. Eu am spus puţin probabil şi sunt foarte sincer”, a conchis liderul social-democraţilor.