Nicolae Drăgoi a fost ales preşedinte al PSD Dăbuleni şi este sprijinit pentru un nou mandat la Primărie

0
153

Primarul oraşului Dăbuleni, Nicolae Drăgoi, a fost ales, vineri seara, preşedinte al organizaţiei locale a PSD, în cadrul Conferinţei de alegeri a organizaţiei locale la care au participat 150 de delegaţi. Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, prezent la eveniment, a anunţat că Nicolae Drăgoi primeşte sprijinul conducerii organizaţiei judeţene pentru a candida la un nou mandat de primar al oraşului Dăbuleni.

 „Aici, la Dăbuleni, PSD, eu personal, Biroul Permanent Judeţean, Comitetul Executiv Judeţean avem doar o singură alegere: Nicolae Drăgoi. Vă spun cu toată prietenia şi vă adresez rugămintea să oferim tot ajutorul nostru pentru ca Nicolae Drăgoi să câştige un nou mandat de primar al Dăbuleniului. De primarul din Dăbuleni mă leagă o foarte strânsă prietenie. Ne-am dat mâna pentru a face împreună proiecte pentru Dăbuleni. Am reuşit să realizăm investiţii de modernizarea şi reabilitarea ale Spitalului din Dăbuleni. Ne-am bătut foarte tare ca acest spital să nu fie transformat în vreo anexă a Spitalului din Segarcea. Ne spuneau de la Bucureşti că este insuficient înzestrat, aşa că am alocat bani pentru dotare şi pentru reabilitarea unor secţii. Tot aici s-a făcut o sală de sport frumoasă, cum nici în Craiova nu se prea vede. S-au reabilitat drumuri, iar Şcoala Generală nr. 1 a fost modernizată după standarde europene”, a spus Ion Prioteasa.

„Pe oamenii din Dăbuleni îi caracterizează un lucru deosebit: munca”

Liderul social-democraţilor doljeni a mai spus că Nicolae Drăgoi trebuie reales pentru că trebuie să implementeze proiectele pe care le are în derulare în oraşul Dăbuleni: „Avem proiecte care se află în derulare şi pe care primarul Nicolae Drăgoi trebuie să le ducă la bun sfârşit în mandatul următor. Un exemplu este sistemul de alimentare cu apă. Împreună am reuşit să aducem aproape 10 milioane de euro. După ce vom vedea acest obiectiv realizat o să trecem la faza a doua, la canalizare, la epurare de apă şi la extinderea sistemului de apă. Pe oamenii din Dăbuleni îi caracterizează un lucru deosebit: munca. Dăbuleniul este locul unde nu prea găseşti vreo palmă de pământ care să nu fie lucrată. De aceea cred cu tărie că aveţi nevoie în continuare de un primar care nu fuge de muncă, un om care a dovedit prin ceea ce a făcut pentru Dăbuleni că mai merită un mandat. Ne dorim din tot sufletul să avem un scor foarte bun la alegerile locale din luna iunie, pentru ca să punem piciorul în prag la alegerile din toamnă. Să avem în toamnă un rezultat cum nu am avut niciodată şi să avem posibilitatea de a merge cu fruntea sus”.

  „Vom fi împreună la Dăbuleni pentru a obţine cel mai bun scor”

La rândul său, deputatul PSD Ion Călin a afirmat că „PSD a crescut constant în ultimii ani în Dăbuleni. De la 2.000 de voturi, atât cât PSD obţinea la începuturi la Dăbuleni, la ultimele alegeri am reuşit să aducem 5.578 de voturi. O adevărată performanţă. Acesta este nivelul de la care trebuie să ne raportăm. Asta este echipa de la Dăbuleni. Nu cred ca în ultimii zece ani să nu fi fost în ziua alegerilor la Dăbuleni, aproape de dumneavoastră. Aşa voi face şi în acest an. Vom fi împreună la Dăbuleni pentru a obţine cel mai bun scor şi astfel să câştigăm Primăria, preşedinţia Consiliului Judeţean, iar în toamnă să aducem un Guvern USL”.