Dragoste “cu năbădăi”

0
150

“Fostul”, înjunghiat de actualul concubin al unei craiovence

Doi bărbaţi au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-au încăierat, într-o locuinţă de la ieşirea din Craiova. În timpul scandalului, unul dintre ei a fost înjunghiat în zona toracică de iubitul fostei sale concubine, pe care l-a găsit în locuinţa acesteia. Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a bărbatului înjunghiat şi de raportul medicilor legişti încadrarea juridică a faptei se poate schimba.

Liniştea locuitorilor dintr-un cartier de la marginea Craiovei a fost tulburată, sâmbătă seara, de o încăierare produsă între doi bărbaţi. Cei doi, fostul şi actualul concubin al unei craiovence, au vrut probabil să-şi arate “muşchii”, după ce s-au întâlnit în locuinţa femeii. Aceasta şi-a luat copilul în braţe şi a fugit la vecini, de unde a sunat la Poliţie, cerând ajutor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, Jenifer Botea, de 37 de ani, care locuieşte pe strada “Drumul Muntenilor” din Craiova, a apelat numărul de urgenţă 112, sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, anunţând faptul că, în timp ce se afla la locuinţa sa, împreună cu concubinul ei, Petre Popescu, de 38 de ani, s-a trezit la uşă cu fostul concubin, Cătălin Bîzdoacă, de 34 de ani, din Craiova. Femeia a povestit că “fostul” ştia că fetiţa lor, în vârstă de 4 ani, era bolnavă şi a vrut să o vadă, însă discuţiile au început în momentul când acesta i-a cerut să-i restituie autoturismul pe care îl deţin în comun. De fapt scandalul a izbucnit în momentul în care Bîzdoacă a dat cu ochii de actualul concubin al femeii, lucru ce l-a înfuriat, aşa că a cerut maşina. Şi cum nici Popescu nu s-a lăsat mai prejos, de la ceartă, cei doi au ajuns la bătaie. În timpul încăierării cei doi s-au lovit reciproc, iar la un moment dat actualul concubin, Petre Popescu, a pus mâna pe un cuţit cu care i-a aplicat o lovitură serioasă lui Bîzdoacă, în zona toracică. În timpul altercaţiei, femeia şi-a luat copilul în braţe şi a fugit la vecini, de unde a sunat pe 112. Mai multe echipaje de poliţişti şi o autospecială SMURD din cadrul ISU Dolj au ajuns la locuinţa femeii, unde au fost găsiţi cei doi “cocoşi”, după ce au primit îngrijiri medicale ambii fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

La faţa locului a ajuns şi comandantul Poliţiei municipiului Craiova, comisar-şef Mauriciu Popa, care a precizat că “între cei doi bărbaţi a avut loc o altercaţie. Unul dintre ei a fost înjunghiat, iar celălalt are răni uşoare. În funcţie de zilele de îngrijiri medicale urmează să se încadreze fapta”. Oamenii legii au ridicat cuţitul după efectuarea cercetării la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală. Cercetările în cauză continuă însă, fiind aşteptat raportul medicilor legişti cu privire la gravitatea rănii suferite de Bîzdoacă şi numărul zilelor de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, în funcţie de care se poate schimba încadrarea juridică a faptei, după cum au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.