La spital după ce s-au răsturnat cu maşina pe Centura de Nord

0
303

Două tinere din Craiova, de 18, respectiv 19 ani, au fost rănite, ieri după-amiază, pe Centura de Nord a municipiului Craiova, după ce s-au răsturnat cu maşina. Poliţiştii spun că accidentul s-a petrecut pe fondul lipsei de experienţă a şoferiţei.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră a reieşit că Manuela Voinescu, în vârstă de 18 ani, din Craiova, în timp ce conducea un Opel înmatriculat în Bulgaria pe DN 65F (Centura de Nord a Craiovei), dinspre Filiaşi către Aeroportul Craiova, în dreptul Hanului Andriţei, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara carosabilului, lovindu-se de o gură de canal din beton.

Şoferiţa şi o altă tânără, Alexandra Iliescu, de 19 ani, din Craiova, pasageră în autoturism, au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova spun că accidentul s-a petrecut, cel mai probabil, pe fondul lipsei de experienţă a şoferiţei, care a obţinut permisul de conducere în luna octombrie a anului trecut. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabili cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului.