Accident provocat de un taximetrist care a făcut infarct la volan

0
374

Un craiovean de 50 de ani, taximetrist, a făcut infarct la volan, ieri-dimineaţă, în timp ce circula pe bulevardul „Nicolae Titulescu”, şi a pierdut controlul lovind un Audi care circula în faţa sa. Taximetristul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în comă, urmând să fie transferat la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii de la Rutieră şi o ambulanţă SMURD au fost solicitaţi, ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe bulevardul „Nicolae Titulescu” din Craiova, la un accident de circulaţie mai puţin obişnuit. Din cercetările poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că taximetristului Ion Tudor, de 50 de ani, din Craiova, în timp ce circula pe bulevardul „Nicolae Titulescu” la volanul unui autoturism Dacia Logan, i s-a făcut rău la volan, în urma unui infarct, astfel că n-a mai controlat maşina, intrând într-un Audi care circula în faţa sa, la volanul căruia se afla Mihai Ene, de 40 de ani din Craiova.

Taximetristul a fost dat jos din maşină, medicii SMURD demarând acolo procedurile de resuscitare a bărbatului. În final acesta a fost stabilizat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, însă starea sa fiind critică, s-a hotărât să fie transferat la un spital din Bucureşti în momentul când medicii vor fi siguri că suportă drumul. Din fericire, conducătorul autoturismului Audi s-a ales doar cu o sperietură zdravănă şi cu maşina avariată, după cum au precizat reprezentanţii Poliţiei doljene.