Au dus la Poliţie două portofele pierdute, în aceeaşi zi

0
103

Doi craioveni s-au prezentat, în cursul zilei de luni, la Poliţie, pentru a aduce două portofele pe care le găsiseră în diferite zone din Craiova. Ambii proprietari erau din judeţul Olt şi s-au prezentat ieri pentru a-şi recupera bunurile.

La sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat, luni, Ştefan Osman, de 33 ani, din Craiova care a povestit că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce circula pe jos, pe „Calea Bucureşti”, în zona „Rotonda”, a găsit pe trotuar un portofel ce conţinea suma de 100 euro şi acte de identitate pe numele Ionuţ Boncică, din oraşul Balş, judeţul Olt. Craioveanul a lăsat poliţiştilor portofelul, oamenii legii luând legătura cu posesorul bunurilor, care s-a prezentat ieri la sediul subunităţii de poliţie.

Tot luni, la Secţiei 5 Poliţie, din Craioviţa Nouă, a venit Raluca Soreanu, de 29 de ani, din Craiova, taxatoare pe un microbuz folosit la transportul în comun pe raza Craiovei, care a predat poliţiştilor un portofel în care se aflau două carduri farmaceutice, o cartelă SIM, documente de identitate şi un card bancar, precum şi suma de 68,36 lei. Femeia a declarat că l-a găsit pe un scaun, cel mai probabil pierdut de un călător, iar poliţiştii au reuşit să identifice proprietara portofelului, Lucica Voicu, de 23 de ani, din Caracal, judeţul Olt.

„Proprietarii bunurilor s-au prezentat la cele două subunităţi de poliţie, şi-au recuperat portofelele şi au mulţumit craiovenilor care le-au predat oamenilor legii”, a precizat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.