Manchester gata să cedeze doi dintre titulari din sezoanele trecute

0
294

Manchester United este gata să cedeze doi jucători cu peste 100 de apariții în tricoul diavolilor în această iarnă. Cei doi jucători sunt Jesse Lingard( 28 de ani) și Marcos Rojo(30 de ani), doi dintre titulari de pe Old Trafford în sezoanele trecute.

Marcos Rojo, drum cu peripeții la Manchester

Rojo a venit în vara lui 2014 în Marea Britanie, după turneul final cu Argentina la Campionatul Mondial din Brazilia contra sumei de 20 de milioane de euro de la Sporting Lisabona. Argentinianul a avut parte de 3 sezoane decente pe Old Trafford însă în 2017 în a doua manșă a competiției Europa League s-a accidentat într-un duel cu Alex Chipciu(Anderlecht). Accidentarea provocată de român avea să îl excludă pe fundașul sud-american din postura de titular al defensivei și ca urmare să fie împrumutat în 2020 la prima sa echipa, Estudiantes de la Plata. În această iarnă posibila destinație a lui Marcos Rojo este River Plate, echipă cu care ar urma să semneze din postura de jucător liber de contract.

Jesse Lingard uitat la Manchester 

După multe șanse acordate de-a lungul timpului, excentricul jucător englez, Lingard nu mai beneficieză de același statul ca și în sezoanele trecute. Cu doar 3 meciuri disputate în acest sezon, atacantul nu a reușit să marcheze nici măcar un gol, meciuri cu adversare slab cotate din ligiile inferioare ale Angliei. Cu 133 de partide pentru United, Lingard este în negocieri cu West Ham London pentru un împrumut valabil până la sfârșitul sezonului.