Prins la furat chiar de proprietarul maşinii, a ajuns, din nou, după gratii

0
66

Un bărbat de 52 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, pentru furt calificat, după ce a fost prins în timp ce fura mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat. Chiar proprietarul maşinii l-a observat şi a anunţat Poliţia. Autorul este recidivist, fiind eliberat sub control judiciar.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost anunţaţi prin 112, joi, în jurul orei 13.00, de Ionuţ Ciurea, de 25 de ani, din Craiova, că, în timp ce se afla în parcarea din faţa blocului în care locuieşte, a observat un bărbat care se afla în autoturismul său, Dacia 1310.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Compartimentului Furturi din Auto, care l-au prins pe Valeriu Mitroi, de 52 de ani, din Craiova, în timp ce sustrăgea din autoturismul în cauză o butelie pentru aragaz şi alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 250 de lei.

Valeriu Mitroi, care este recidivist, având la activ nu mai puţin de 12 condamnări pentru furturi calificate şi eliberat sub control judiciar, a fost dus la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova, unde i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ieri după-amiază, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, propunere promovată de procurori la instanţă, Judecătoria Craiova dispunând arestarea preventivă a lui Mitroi pentru 29 de zile.