Ria, ria Oltenia!

0
55

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiovacraiova

Braşov, stadion: „Tineretului”, ora 20.45

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Niczuly – Răduţoiu, I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă –  Mitra, Minciună, Tofan, Ţepeş – D. Ene, Hadnagy. Antrenor: Valentin Suciu. Rezerve: Fejer – Huiban, M. Burlacu, I. Plămadă, Tanko, Vereş, P. Chiş.

„U” Craiova: Calancea – Briceag, Kay, Kelic, Vătăjelu – Zlatinski – Manea, Băluţă, Gustavo, Bancu – Rambe. Antrenor: Gigi Mulţescu. Rezerve: Popescu – Acka, Popov, Nuno Rocha, Rambe, Măzărache, Screciu.

Arbitru: Dan Botescu (Bucureşti).

 

Alb-albaştrii întâlnesc azi la Braşov, în Cupa României, divizionara secundă Sepsi Sf. Gheorghe

Universitatea Craiova debutează în seara aceasta în sezonul actual al Cupei României, contra unei divizionare secunde, Sepsi Sfântu Gheorghe. Ştiinţa a avut noroc la tragerea la sorţi, fiindcă s-a aflat în urna a doua valorică şi putea întâlni o formaţie din primul eşalon. Însă nici echipa din Covansa nu este una de tratat superficial, atât datorită parcursului pe care îl are în campionat (locul 5, cu 25 de puncte), cât şi prin prisma experienţei de anul trecut, când alb-albaştrii au clacat chiar în această fază tot în faţa unei echipe din Liga a II-a, FCM Bacău. Sepsi are în componenţă câţiva jucători care au evoluat în primul eşalon, cel mai cunoscut fiind căpitanul Atilla Hadnagy, cel care anul trecut a marcat două goluri în poarta Craiovei, pe când evolua la FC Botoşani, iar în acest sezon a marcat deja de 13 ori.

 

Mulţescu: „Pentru ei e meciul anului”

 

Antrenorul Gigi Mulţescu va alinia astăzi o echipă apropiată celei de bază, pentru a evita o surpriză în faza aceasta, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. „Abordăm la victorie, vrem să ne calificăm şi în Cupa României. Vom alinia o echipă competitivă, pentru că întâlnim un adversar cu un lot valoros. Are câţiva jucători care au evoluat în Liga 1, o mixtură între jucători experimentaţi şi tineri care vor să se afirme. Aşadar, ne aşteaptă un meci greu, mai ales că ei nu vor avea nimic de pierdut, va fi meciul anului pentru ei – se vor dărui, vor juca la sacrificiu. Noi trebuie să ne adaptăm la condiţiile de joc şi să dovedim că suntem dintr-o ligă superioară. Să câştigăm jocul. Să nu lăsăm loc la surprize“ a spus Mulţescu.