SCMU Craiova a învins Oradea, în Cupa României la baschet

0
135

Echipa de baschet SCMU Craiova a învins, în Sala Polivalentă, pe CSM Oradea, în prima manşă a turului întâi al Cupei României, cu 79-64, pe sferturi: 26-14, 13-16, 20-19, 20-15. Deşi a fost primul meci oficial de baschet în Bănie după mai mult de un an şi jumătate, asistenţa a fost redusă, circa 150 de spectatori, majoritatea copii.

Au marcat pentru formaţia din Bănie: Franklin 21 de puncte, Hawley 18, Qualls 17, Gavriloaia 12, Olisemeka 6, Robinson 3, Voinescu 1, Licurici 1, Papantoniou.

“Am făcut un meci foarte bun, băieţii au înţeles cum vreau să joace, mai ales în apărare, am fost agresivi. Am făcut şi greşeli, dar e normal, suntem la început, încercăm să clădim echipa şi suntem pe drumul cel bun. Nu reprezintă foarte mult în baschet un avantaj de 15 puncte, şi dacă am fi câştigat la 30 de puncte, tot ei aveau prima şansă la calificare, fiindcă sunt o echipă mai bună, joacă acasă, dar ne vom duce acolo să câştigăm, nu să ne apărăm avantajul” a declarat antrenorul grec al SCMU Craiova, Michalis Kakiouzis.